Skip to content
Portretfoto fiscalist Kevin

Fiscalist

Hoi, ik ben Kevin de Jong.

Magische grens

Op 31 oktober 2020 voltooide ik mijn missie om een marathon onder de “magische grens” van 3:30 uur te lopen. Geen wereldtijd, als je bedenkt dat de Eliud Kipchoge de marathon onder de twee uur liep. Maar goed, nadat de fysiotherapeut al enkele jaren geleden concludeerde dat het lopen van een marathon überhaupt niet echt (of ‘echt niet’) op mijn lijf was geschreven, was mijn doel snel gesteld.

Nieuwe missie

Vanuit die fysieke fitheid heb ik vervolgens met Raoul Snijders een nieuwe missie gevonden, namelijk om de ondernemer ook op fiscaal gebied fit te krijgen. Met First Serve Fiscaal nemen we daarom afstand van het stoffige imago van de doorsnee belastingadviseur door ondernemers op enthousiaste en proactieve wijze te trainen. Ondernemers die fiscaal fit zijn hebben namelijk hun zaakjes goed op orde, omdat zij hun fiscale kansen benutten en hun risico’s beperken. En dat zorgt voor rust, waar vanuit zij hun zakelijke en persoonlijke doelen kunnen nastreven.

Privé en opleiding

Naast “part-time marathonloper” en ondernemer, ben ik getrouwd met Renske en de vader van Kee en Soof. Na afronding van de master fiscale economie aan de UvA ben ik in 2012 aan de slag gegaan als fiscaal generalist. Vanuit die ervaring kan ik MKB-ondernemers op meerdere vlakken ondersteunen. Zo zorg ik er onder meer voor dat de fiscale structuur van de onderneming op orde is, dat er wordt nagedacht over bedrijfsopvolging of bedrijfsoverdracht, maar bijvoorbeeld ook of alle beschikbare fiscale mogelijkheden binnen de wet- en regelgeving worden benut.

Wil jij werken aan jouw fiscale conditie? Ik ga graag een keer met je sparren!

Begrijpelijk advies

Betrokken & Deskundig

Word Fiscaal FIT

Begrijpelijk advies

Betrokken & Deskundig

Word Fiscaal FIT

First Serve Fiscaal

Over ons

Gratis bespaargesprek

Wil je weten hoeveel je kunt besparen op belasting en hoe een betrokken financiële partner geld voor je verdient?

Vrijblijvende kennismaking

First Serve Fiscaal

Over ons

Gratis bespaargesprek

Wil je weten hoeveel je kunt besparen op belasting en hoe een betrokken financiële partner geld voor je verdient?

Kennismakingsgesprek