Skip to content

Belastingadvies Haarlem

Voor zowel ondernemers als particulieren is het essentieel om belastingzaken goed én op tijd te regelen. Om fouten te voorkomen – en om in veel gevallen geld te besparen – is het slim een professional in te schakelen. Zij weten alle ins en outs en denken mee voor het beste resultaat. Heb jij belastingadvies in Haarlem nodig? De fiscalisten van First Serve Fiscaal helpen je graag. 

Belastingadvies voor ondernemers

Wij helpen zowel zzp’ers als ondernemers met personeel met zakelijk belastingadvies. Zo kijken wij mee voor fiscale optimalisering & planning en het benutten van fiscale faciliteiten van (startende) ondernemers. Daarnaast ondersteunen wij in keuzes als auto van de zaak of auto privé, kantoor aan huis en de oudedagsvoorziening. Volgens de belastingdienst is het aan jou om belastingzaken te regelen en inzichtelijk te brengen. Goed belastingadvies is daarbij essentieel. Zo heb je als ondernemer recht op fiscale voordelen, zoals aftrekposten. Wanneer je deze niet inzichtelijk hebt, kun je hier ook niet naar handelen. Met een goede belastingadviseur in Haarlem profiteer jij maximaal van belastingvoordelen en laat je geen geld liggen. Daarnaast bespaart het uit handen geven van deze financiële en administratieve zaken je veel tijd.

Belastingadvies voor particulieren

De aangifte inkomstenbelasting is een jaarlijks terugkerende verplichting voor alle particulieren. Gelukkig wordt het doen van de aangifte inkomstenbelasting steeds gemakkelijker gemaakt en staan de meeste gegevens al vooraf ingevuld. Zo kan je dit proces sneller doorlopen en is het niet meer zo vervelend als voorheen. Toch is belastingaangifte in sommige gevallen behoorlijk complex. Bijvoorbeeld bij de aankoop of verkoop van een eigen appartement, bij trouwen of scheiden, of in het geval van overlijden. Als jouw fiscale situatie verandert, denken en kijken wij graag met je mee. We
bespreken de financiële kansen en mogelijke gevaren zodat jij weet waar je aan toe bent.

Belastingaangifte advies

First Serve Fiscaal adviseert je graag over de volgende belastingzaken.

 • De aangifte inkomstenbelasting; Dit is belasting die je moet betalen over je inkomen. Voor zelfstandig ondernemers is dit anders dan voor particulieren.
 • De aangifte omzetbelasting; Belasting die je moet betalen over de omzet. Hiervoor moet je btw-aangifte doen.
 • De aangifte vennootschapsbelasting; Belasting die je moet betalen wanneer je een besloten- of naamloze vennootschap hebt.
 • De aangifte loonbelasting; Als je personeel in dienst hebt, moet je elke maand of elke 4 weken loonaangifte doen. Hoe je aangifte doet, hangt af van het aantal werknemers dat je in dienst hebt.
 • De aangifte erfbelasting; Als je een erfenis krijgt. Dan moet je daar meestal aangifte van doen bij de Belastingdienst en erfbelasting over betalen. Of je aangifte moet doen, hangt af van de hoogte van het bedrag.
 • De aangifte schenkbelasting; Ook over een schenking moet je vaak belasting betalen. Wij adviseren je hier graag bij.
 • De overige belastingaangiften; Onze fiscalisten zijn deskundig op elk gebied van nationale belastingen, zoals die gelden voor particulieren en bedrijven.

Persoonlijk belastingadvies Haarlem

Bij First Serve Fiscaal zijn onze medewerkers persoonlijk, betrokken en deskundig. Wij doen niet aan ‘one-size-fits all’ advies en zijn transparant over onze tarieven. Service verlenen staat hoog in het vaandel en wij doen dan ook alles voor een langdurige goede samenwerking. Wil jij verzekerd zijn van het beste belastingadvies? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons en wordt fiscaal fit!

Neem bij vragen over ons belastingadvies gerust contact op. Wij kijken graag met je mee.

Waarom kiezen voor First Serve Fiscaal

 • Persoonlijk, betrokken en deskundig
 • Zekerheid dat je bedrijf financieel op orde is
 • Helderheid over tarieven
 • Enthousiast en begrijpelijk advies

Maak kennis met ons > 

Welk resultaat kun je verwachten?

Tijdig voldaan aan de fiscale verplichtingen
De zekerheid van een correcte aangifte
Alle fiscale aftrekposten zijn benut

Welk resultaat kun je verwachten?

Tijdig voldaan aan de fiscale verplichtingen
De zekerheid van een correcte aangifte
Alle fiscale aftrekposten zijn benut

We staan je graag te woord. 

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Fiscaal FIT start met First Serve.

Begrijpelijk advies

Betrokken & Deskundig

Word Fiscaal FIT

Begrijpelijk advies

Betrokken & Deskundig

Word Fiscaal FIT

First Serve Fiscaal

Over ons

Gratis bespaargesprek

Wil je weten hoeveel je kunt besparen op belasting en hoe een betrokken financiële partner geld voor je verdient?

Vrijblijvende kennismaking

First Serve Fiscaal

Over ons

Gratis bespaargesprek

Wil je weten hoeveel je kunt besparen op belasting en hoe een betrokken financiële partner geld voor je verdient?

Kennismakingsgesprek