Skip to content
Suzanne Schilder Fiscalist Fiscalisten Haarlem

Fiscalist

Hoi mijn naam is Suzanne Schilder – van Houdt.

Ik ben woonachtig in Volendam, getrouwd met Loege en samen hebben wij drie kinderen.

Lichamelijke en geestelijke fitheid

De afgelopen jaren heb ik, na de geboorte van onze kinderen waaronder een tweeling, veel gewerkt om lichamelijk fitter te worden. Toen dat doel eenmaal was bereikt werd het ook tijd om aan mijn geestelijke fitheid te werken. Dat heeft ertoe geleid dat ik op zoek ben gegaan naar een andere baan. Meer plezier, dichterbij de klant en minder druk, zijn elementen waar ik behoefte aan had. Deze elementen vond ik bij First Serve Fiscaal en heeft ertoe geleid om in mei 2022 de overstap te maken naar ons fijne kantoor in Haarlem.

De stap om over te gaan was mentaal gelukkig niet zo groot omdat Raoul en ik samen gestudeerd hebben. Dus helemaal nieuw is First Serve niet voor mij.

Studie

In Amsterdam heb ik de studie Fiscale Economie gevolgd en behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Destijds heb ik gekozen voor Fiscale economie omdat het een mooie combinatie is van cijfers en het belastingrecht. Het is fijn als een aangifte correct en volledig is, als de cijfers kloppen. Maar het samenspel met de wetgeving die altijd in beweging is, geeft ruimte om zelf duiding te geven aan de wet. Het zorgt er ook voor dat je moet bijblijven en scherp moet zijn. Feitelijk train je jezelf elke dag weer en daarmee kun je een klant optimaal bedienen.

Na mijn studie heb ik ook de beroepsopleiding bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs  volbracht.

Werk

Mijn eerste baan als belastingadviseur vond ik bij een groot belastingadvieskantoor. Daar heb ik 15 jaar met veel plezier gewerkt. Ik ben altijd werkzaam geweest op de algemene praktijk, in functie van junior tot manager. In mijn loopbaan tot nu toe heb ik geleerd dat goede communicatie en samenwerking de belangrijkste sleutels voor succes zijn. Of dat nu is met collega’s of met klanten. Waar ik blij van word is als klanten goed zijn geholpen. Daarbij kijk ik graag naar het hele plaatje van zakelijk tot privé. Denk daarbij aan een bedrijfsoverdracht, herstructurering of schenking aan kinderen.

Wat ik mijn klanten wil bieden is aandacht, korte lijnen en een fijn persoonlijk contact. Ben je daar benieuwd naar neem dan contact met mij op.

Begrijpelijk advies

Betrokken & Deskundig

Word Fiscaal FIT

Begrijpelijk advies

Betrokken & Deskundig

Word Fiscaal FIT

First Serve Fiscaal

Over ons

Gratis bespaargesprek

Wil je weten hoeveel je kunt besparen op belasting en hoe een betrokken financiële partner geld voor je verdient?

Vrijblijvende kennismaking

First Serve Fiscaal

Over ons

Gratis bespaargesprek

Wil je weten hoeveel je kunt besparen op belasting en hoe een betrokken financiële partner geld voor je verdient?

Kennismakingsgesprek